Aanbieding!

Canon EOS 5D Mark IV DSLR Body + 24-105mm IS II USM

3.502,95 3.363,80 incl 21% BTW

Vergelijk
Categorie:

Productbeschrijving

 

2  jaar   garantie     via   TITAN  TRADING

LEVERTIJD    8DAGEN

 

De EOS 5D Mark IV-camera bouwt voort op de krachtige erfenis van de 5D-serie en biedt verbluffende verfijningen in beeldkwaliteit, prestaties en veelzijdigheid. Canon’s toewijding aan uitmuntende beeldverwerking is de ziel van de EOS 5D Mark IV. Trouw- en portretfotografen, natuur- en landschapsfotografen, maar ook creatieve videografen zullen de schittering en kracht die de EOS 5D Mark IV levert, waarderen.
Met de geheel nieuwe 30,4 Megapixel full-frame sensor van Canon wordt een uitstekende beeldkwaliteit bereikt en zeer gedetailleerde 4K-video wordt met gemak vastgelegd.

De nauwkeurigheid van de scherpstelling is verbeterd met een verfijnd 61-punts AF-systeem en Canons revolutionaire Dual Pixel CMOS AF voor snelle, vloeiende AF voor zowel video- als Live View-opnamen. De snelle werking is verbeterd met Canons DIGIC 6+ beeldprocessor, die continu fotograferen tot 7,0 fps biedt. Dankzij ingebouwde Wi-Fi®, GPS en een gemakkelijk te navigeren LCD-aanraakscherm kan de camera een verlengstuk van jezelf worden. Als kwaliteit belangrijk is, helpt de EOS 5D Mark IV resultaten te leveren om zelfs de meest veeleisende imagemaker te inspireren.

30,4 MP full-frame CMOS-sensor

De EOS 5D Mark IV-camera heeft een full-frame, snelle CMOS-sensor die ideaal is voor een breed scala aan toepassingen met zijn opmerkelijke capaciteiten met hoge resolutie. Met afmetingen van ongeveer 36,0 mm x 24,0 mm, dezelfde grootte en verhouding als een 35 mm-filmframe, neemt het 30,4 effectieve megapixels op bij normale ISO-waarden tot 32000. Het legt ook ongelooflijke stilstaande en 4K-videoclips vast die geschikt zijn voor aanzienlijke nabewerking, retouchering en bijsnijden.

ISO 100-32000

Met een ISO-bereik van 100–32000 (uitbreidbaar tot 50–102400) is de EOS 5D Mark IV-camera ongelooflijk geschikt voor fotografie bij weinig licht. De sensor heeft een verbeterde S / N-verhouding plus een verbeterd ruisverwerkingsalgoritme om te helpen bij het leveren van een hoge lichtgevoeligheid samen met de hoge resolutie, zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

ISO 100-32000

Met een ISO-bereik van 100–32000 (uitbreidbaar tot 50–102400) is de EOS 5D Mark IV-camera ongelooflijk geschikt voor fotografie bij weinig licht. De sensor heeft een verbeterde S / N-verhouding plus een verbeterd ruisverwerkingsalgoritme om te helpen bij het leveren van een hoge lichtgevoeligheid samen met de hoge resolutie, zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit.

Dual Pixel CMOS AF

Met twee fotodiodes per pixel en elke pixel met autofocus voor faseverschildetectie, kan de CMOS-sensor snelle en nauwkeurige AF leveren over ongeveer 80% van het beeldvlak. Dual Pixel CMOS AF kan verschuivingen in bewegingen detecteren op pixelniveau en maakt continue automatische AF- en AF-tracking mogelijk, wat de algehele camerabediening verbetert voor scherpe foto’s en vloeiende, nauwkeurige focusovergangen in films. Dual Pixel CMOS AF werkt met het 3,2-inch LCD-aanraakscherm van de EOS 5D Mark IV en stelt fotografen in staat met één aanraking van de vinger scherpstelpunten in het hele beeld te selecteren en de focus te bevestigen door in te zoomen op het beeld of door stilstaande beelden uit video-opnamen te vergroten.

3,2 “LCD-aanraakscherm

De EOS 5D Mark IV-camera beschikt over een 1,62 miljoen dots, 3,2-inch Clear View LCD II-monitor met lage reflectie voor een heldere, scherpe weergave in een groot aantal verschillende opnamesituaties. Het oppervlak van het aanraakscherm van de LCD maakt een snelle, intuïtieve bediening mogelijk, inclusief AF-kaderwisseling, menu- en instellingswijzigingen plus beeldvergroting tijdens Live View-opnamen en filmopnamen.
Het LCD-scherm van de EOS 5D Mark IV biedt niet alleen een zeer nauwkeurig beeld voor compositie en weergave, maar het blijft ook zichtbaar, zelfs wanneer de fotograaf een gepolariseerde zonnebril draagt!

DIGIC 6+ beeldprocessor

De krachtige DIGIC 6+ -beeldprocessor vergroot de in-camera-mogelijkheden van de EOS 5D Mark IV-camera, waardoor een snelle bediening over de hele linie mogelijk is en ervoor wordt gezorgd dat hoogwaardige stilstaande beelden en 4K-video-opnames worden gemaakt, ongeacht de opnameomgeving. Het heeft een ruisverwerkingsalgoritme dat helpt bij het verminderen van ruis bij hoge ISO-instellingen.

61-punts high-density reticulair AF II-systeem

Als aanvulling op de stellaire CMOS-sensor en krachtige verwerkingsmogelijkheden, is de EOS 5D Mark IV-camera uitgerust met een 61-punts High Density Reticular AF II-systeem. Het beschikt over maximaal 41 cross-type punten en een uitgebreid AF-gebied dat tot ver in de boven- en onderkant van het randframe reikt.
Prestaties bij weinig licht zijn fenomenaal – de limiet voor lage intensiteit van het AF-systeem is EV -3 op het middelste AF-punt en alle 61 AF-punten zijn compatibel tot f / 8 voor uitstekende prestaties bij weinig licht, zelfs met bevestigde lensverlengers. Om ervoor te zorgen dat AF-punten en andere opname-informatie in één oogopslag zichtbaar zijn, beschikt de EOS 5D Mark IV ook over Canons Intelligent Viewfinder II voor een heldere, aanpasbare weergave.

iSA Intelligent Scene Analysis-systeem

Het iSA Intelligent Scene Analysis-systeem gebruikt zijn eigen RGB + IR-lichtsensor met een resolutie van ongeveer 150.000 pixels om de camera in een oogwenk een immense beeldanalyse te bieden, waarbij onderweg de nodige correcties worden aangebracht. De sensor maakt Canons anti-flikkerfunctie mogelijk, die de frequentie en fase van de flikkering van een lichtbron (zoals tl-licht) detecteert en beelden vastlegt in de buurt van het punt met de hoogste helderheid wanneer het onderwerp het meest waarschijnlijk goed verlicht is.
De EOS 5D Mark IV bevat ook Canons Intelligent Tracking and Recognition-systeem (iTR AF) dat onderwerpen detecteert en volgt, en automatisch het AF-punt omschakelt om tracking te optimaliseren.

Dual Pixel RAW

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem van de EOS 5D Mark IV maakt het vastleggen van Dual Pixel Raw (DPRAW) -bestanden *** mogelijk. Beelden die zijn opgenomen als DPRAW’s hebben extra aanpassingsmogelijkheden wanneer ze worden verwerkt met Canons Digital Photo Professional-beeldverwerkingssoftware, die aanpassing en verfijning op pixelniveau voor foto’s mogelijk maakt en Image Micro-aanpassing omvat om de scherpte in detailgebieden te maximaliseren, Bokeh Shift voor meer aangenaam zacht focusgebieden en Ghosting Reduction om aberraties en overstraling te helpen verminderen.
*** Wanneer de lensdiafragma-instelling volledig open is, worden het aanpassingsvolume en het compensatie-effect benadrukt.

Ingebouwde Wi-Fi®-technologie

Voor een handige en snelle workflow op verschillende locaties kan de ingebouwde Wi-Fi ® ^ -functie van de EOS 5D Mark IV camera de camerabewerkingen over de hele linie stroomlijnen. Met behulp van de gratis Canon camera aan te sluiten app ^ op een compatibele iOS ® of Android ™ -apparaat, kan de EOS 5D Mark IV eenvoudig worden ingesteld om te schieten op afstand vanaf een afstand, zelfs in de Live View-modus, met volledige controle over instellingen zoals diafragma, sluitertijd, ISO, focus en ontspanknop. Het bekijken en overzetten van afbeeldingen is even snel en gemakkelijk zonder de camera ooit uit de tas te hoeven halen.

Ingebouwde NFC-technologie

Ingebouwde NFC-technologie (Near Field Communication) helpt de EOS 5D Mark IV-camera een vrijwel naadloze verbinding te bieden met compatibele Android ™ -apparaten. Tik gewoon om afbeeldingen en video’s te verbinden en over te dragen. Het is ook compatibel met het Canon Connect Station CS100-apparaat, waardoor fotografen en filmmakers eenvoudig al hun foto’s en video’s kunnen bekijken en organiseren vanaf één aangesloten apparaat.

Ingebouwde NFC-technologie

Ingebouwde NFC-technologie (Near Field Communication) helpt de EOS 5D Mark IV-camera een vrijwel naadloze verbinding te bieden met compatibele Android ™ -apparaten. Tik gewoon om afbeeldingen en video’s te verbinden en over te dragen. Het is ook compatibel met het Canon Connect Station CS100-apparaat, waardoor fotografen en filmmakers eenvoudig al hun foto’s en video’s kunnen bekijken en organiseren vanaf één aangesloten apparaat.

Canon 5D Mark IV-functies

  • Nieuwe 30,4 Megapixel full-frame CMOS-sensor voor veelzijdig fotograferen in bijna elk licht, met ISO-bereik 100-32000; uitbreidbaar tot 50-102400 (gelijkwaardige ISO).
  • 4K Motion JPEG-video (DCI-bioscooptype 4096 x 2160) bij 30p of 24p; fotocamera-opname in de camera van 4K 8,8-megapixelbeelden; meerdere video-opties omvatten Full HD tot 60p en HD tot 120p.
  • Schitterende Dual Pixel CMOS AF voor responsieve en soepele AF tijdens video- of Live View-opnamen; LCD-monitor heeft volledige touchscreeninterface, inclusief selectie van AF-gebied.
  • Uitstekende prestaties – tot 7,0 fps continue opnamesnelheid met krachtige DIGIC 6+ beeldprocessor voor verbeterde snelheid en uitstekende beeldkwaliteit.
  • 61 AF-punten met uitgebreide verticale dekking met 41 kruispunten en AF mogelijk op alle 61 AF-punten met veel lens + extender-combinaties effectief bij f / 8.
  • 150.000-pixel RGB + IR-meetsensor zorgt voor nauwkeurige belichtingsmeting, helpt flikkerende lichten te detecteren en zorgt voor verbeterde scèneherkenning en gezichtsherkenningsmogelijkheden.
  • Dual Pixel RAW, in-camera Digital Lens Optimizer tijdens het opnemen van JPEG- en diffractiecorrectietechnologieën.
  • Ingebouwde Wi-Fi- en NFC-connectiviteit zorgen voor eenvoudig delen met compatibele smart-apparaten, geselecteerde sociale-mediasites en het Canon Connect Station CS100-apparaat.
  • Ingebouwde GPS biedt geotag-informatie, waaronder automatische tijdsynchronisatie met Universal Time Code (UTC) via satellieten.
  • (SKU: ICA5DM4L ) Inbegrepen upgrade van Canon Log-functie biedt een hoog dynamisch bereik dat moet worden gecodeerd, voor post-productie kleurcorrectie.

 

Extra informatie

Gewicht1 kg
Afmetingen30 × 30 × 35 cm