Aanbieding!

Canon EF 85mm F / 1.4L IS USM

Oorspronkelijke prijs was: 1.796,85 €.Huidige prijs is: 1.691,58 €. incl 21% BTW

Vergelijk
Categorieën: ,

Beschrijving

Onderscheidend door zijn snelle ontwerp en IS-mogelijkheden, de EF 85mm f / 1.4L IS USM van Canon is een korte telefoto prime die zeer geschikt is voor portrettoepassingen. Als L-serie lens wordt het gekenmerkt door een geavanceerde optische lay-out die één glasvormig asferisch element bevat om sferische aberraties en vervorming sterk te verminderen voor verbeterde scherpte en helderheid. Individuele elementen hebben ook een Air Sphere-coating (ASC) om lensflare en spoken te onderdrukken voor meer contrast en kleurgetrouwheid in situaties met achtergrondverlichting.

Als aanvulling op de optische kenmerken, bevat deze lens ook een vier-stop-effectief optisch beeldstabilisatiesysteem dat het uiterlijk van cameratrilling minimaliseert voor scherpere handheld-opnamen. Een ringtype Ultrasonic Motor (USM) biedt ook snelle en nauwkeurige autofocusprestaties, samen met fulltime handmatige scherpstelling voor fijnafstelling. Bovendien heeft deze 85 mm f / 1.4, net als bij alle L-serie lenzen, een stof- en weerbestendige constructie, evenals een fluorcoating op blootgestelde elementen, om te profiteren van het gebruik ervan onder zware omgevingsomstandigheden.

Portrait-length prime is ontworpen voor Canon EF-mount DSLR’s met volledig frame, maar kan ook worden gebruikt met APS-C-modellen, waar het een equivalente brandpuntsafstand van 136 mm biedt.
Met name snel f / 1.4 maximaal diafragma biedt uitgebreide controle over de scherptediepte voor het werken met selectieve focustechnieken. Dit heldere ontwerp heeft ook voordelen bij weinig licht.
Eén glasvormig asferisch element helpt vervorming en sferische aberraties te verminderen voor verbeterde scherpte en helderheid.
Er is een Air Sphere Coating (ASC) toegepast op lenselementen om affakkelen en spoken met achtergrondverlichting te verminderen voor een continue lichttransmissie en hoog contrast in sterke lichtomstandigheden.
Een ringtype Ultrasonic Motor (USM), samen met geoptimaliseerde scherpstelalgoritmen en een snelle CPU, wordt gebruikt om snel, nauwkeurig te leveren, en stille autofocusprestaties en fulltime handmatige scherpstelling negeren.
Optische beeldstabilisatie minimaliseert de effecten van cameratrilling door tot vier stops sluitertijd te compenseren.
Afgerond diafragma van negen bladen draagt bij aan een aangename onscherpe kwaliteit die het gebruik van ondiepe scherptediepte en selectieve focustechnieken ten goede komt.
Als lid van de gewaardeerde L-serie is deze lens afgedicht tegen stof en vocht voor werken in slechte omgevingsomstandigheden.
Fluorcoating op blootgestelde elementen biedt bescherming aan het optische systeem, is bestand tegen vlekken en vingerafdrukken en is gemakkelijker schoon te maken.

Canon EF 85mm F / 1.4L IS USM Specificaties

Sleutelspecificaties
Brandpuntsafstand
85 mm
Maximale opening
f / 1.4
Lens Mount
Canon EF
Lensformaat dekking
Volledig frame
Focus type
Autofocus
Beeldstabilisatie
Ja
Filter grootte
77 mm ( Front )
Maximale opening
f / 1.4
Minimale opening
f / 22
Lens Mount
Canon EF
Lensformaat dekking
Volledig frame
Gezichtshoek
28 ° 30′
Minimale focusafstand
2,79 ‘/ 85 cm
Maximale vergroting
0,12x
Optisch ontwerp
14 elementen in 10 groepen
Membraanmessen
9, Rounded
Focus type
Autofocus
Beeldstabilisatie
Ja
Filter grootte
77 mm ( Front )
Afmetingen ( ø x L )
3,49 x 4,15 “/ 88,6 x 105,4 mm
Gewicht
2,09 lb / 950 g
Verpakkingsinformatie
Pakket gewicht
2.705 lb
Afmetingen doos ( LxWxH )
8,5 x 5,4 x 5,4″

Extra informatie

Gewicht1 kg
Afmetingen25 × 25 × 20 cm
levertijd

5-8 dagen