Aanbieding!

Nikon Z 9 spiegelloze digitale camera Body + mh33 lader

Oorspronkelijke prijs was: 6.001,60 €.Huidige prijs is: 5.414,75 €. incl 21% BTW

Vergelijk
Artikelnummer: nikonz9body Categorieën: , ,

Beschrijving

Nikon Z9.

De Nikon Z9 is de krachtigste camera waar fotografen op hebben gewacht. Het is een spiegelloze camera met een full-frame CMOS-sensor met 45,7 MP en een Expeed 7-processor. Samen zorgen deze twee functies ervoor dat Nikon ‘de snelste sensorscansnelheid ter wereld’ kan claimen, wat gevolgen heeft voor zowel video als fotografie. Filmmakers zullen de mogelijkheid om 8K/30p video op te nemen en Eye AF-tracking waarderen, waardoor de Nikon Z9 zich onderscheidt van de andere. zijn concurrentie.

Bliksemsnelheid, “Sluiterloze” sluiter.

Dankzij de nieuwe Expeed 7-processor en de gestapelde 45,7 MP Full-Frame CMOS-sensor zijn burst-opnamen met 20 fps waanzinnig snel. De Z9 bereikt zelfs bij hoge snelheden een lage rolluik. De sluiter is elektronisch in plaats van mechanisch. Hierdoor is de snelste uitleessnelheid 1/270 seconde en de snelste sluitertijd 1/32.000 seconde. De Nikon Z9 legt JPEG’s met volledige resolutie vast met maximaal 30 beelden per seconde en JPEG/RAW’s met maximaal 20 beelden per seconde met een buffer van 1.000 beelden. Het is mogelijk om 120 fps te pushen met resulterende bestanden van ongeveer 11 MP JPEG’s.

 

Krachtiger dan ooit.

Bovendien is de volgende generatie EXPEED 7-beeldverwerking van de Z 9 Nikon’s krachtigste motor tot nu toe: 10x sneller dan eerdere modellen. Dit betekent dat de Nikon Z 9 een hogere AF-snelheid, burst-snelheid, buffercapaciteit en videoresolutie biedt. U kunt met gemak snelle sportactiefoto’s of snel bewegende dieren in het wild vastleggen.

 

Onderwerpdetectie via deep learning.

Een baanbrekend algoritme dat is ontwikkeld met behulp van deep learning zorgt ervoor dat de Z 9 automatisch het grootste aantal onderwerpen ter wereld – mensen, honden, katten, vogels, auto’s, motorfietsen, fietsen, treinen en vliegtuigen – kan detecteren en volgen in foto’s en video zonder menuwijzigingen.

Ultrasnelle, krachtige AF voor mensen en dieren.

Over snel bewegende beelden gesproken: dankzij het geavanceerde autofocussysteem van de Nikon Z 9 kunt u uw onderwerpen zonder problemen in de gaten houden. Het maakt gebruik van een nieuw algoritme voor onderwerpdetectie met het grootste scala aan potentiële onderwerpen, waaronder dieren, mensen, vogels, auto’s en vliegtuigen. Nikon’s beroemde 3D-trackingmodus maakt met de Z 9 ook zijn eerste verschijning in een spiegelloze camera.

 

Professionele focus en tracking.

Nikon’s algoritme voor onderwerpdetectie is enorm verbeterd, zodat 90% van het beeldgebied nu kan worden gevolgd met behulp van gegevens van 120 fps. De Nikon Z9 maakt gebruik van door machine learning getrainde algoritmen om mensen, dieren en auto’s te detecteren met behulp van de 3D AF-trackingfunctie. Om de focus op uw onderwerp te houden, ongeacht hoe het loopt of draait, schakelt het systeem tussen oog-, gezicht-, hoofd- en lichaamstracking, waarbij prioriteit wordt gegeven aan gezicht en ogen. 3D-tracking kan worden uitgeschakeld om alleen objecten te volgen op basis van kleur en afstand in plaats van onderwerpherkenning. Omstandigheden bij weinig licht maken scherpstellen tot -8,5 mogelijk en vernieuwingsfrequenties voor autofocus tot 120 cycli per seconde.

 

Focus In Het Donker.

Onderwerpdetectie en AF werken tot -6,5 EV. Activeer de Starlight-modus en stel scherp tot -8,5 EV. En omdat je meer tijd in het donker doorbrengt, zijn de knoppen van de Z 9 verlicht.

 

Houd uw vinger naar beneden. 1000 beeldbuffercapaciteit.

Met een schijnbaar bodemloze buffer maakt de Z 9 continu opnamen van meer dan 1.000 frames bij 20 fps als High-Efficiency RAW- of JPEG (L) Fine-bestanden met volledige resolutie.

 

De hoogste schrijfsnelheden, Dual CFexpress Tybe B.

Onder een nieuw ontworpen vergrendelingsdeur bevinden zich twee op elkaar afgestemde sleuven die zijn geoptimaliseerd voor krachtige CFexpress Type B -kaarten. De slots zijn onafhankelijk van elkaar, zodat u kaarten met verschillende schrijfsnelheden kunt laden, inclusief XQD-kaarten.

 

Stille modus. Onzichtbaar worden.

Wanneer u onzichtbaar moet zijn, schakelt de Stille modus menugeluiden en VR Lock uit en minimaliseert lensaandrijvingsgeluiden. En aangezien de Z 9 geen mechanische sluiter heeft, kun je fotograferen zonder een klik op de sluiter, of sluit je een koptelefoon aan, zodat alleen jij het gesimuleerde sluitergeluid kunt horen.

Stabiel fotograferen uit de hand. Verbeterde elektronische VR.

De intelligentie en verwerkingskracht van EXPEED 7 verbeteren de elektronische VR voor video-opnamen, corrigeren de trapeziumvervorming van groothoeklenzen en zorgen ervoor dat u vloeiende wandelopnames uit de hand kunt maken.

 

Gestapelde CMOS-sensor, 45,7 Megapixels. Volledig frame.

Speciaal ontworpen door Nikon om beeldkwaliteit met ultrahoge resolutie te bieden aan toepassingen voor snelle opnames. Behaalt ‘s werelds hoogste scansnelheid, 12x snellere gegevensuitlezing dan de veelgeprezen Z 7II en absoluut spectaculaire beeldkwaliteit in foto’s en 8K-video’s.

 

Uitzonderlijke lichaamscapaciteiten.

Tot de in- en uitgangspoorten van de Nikon Z9 behoren een LAN/Ethernet-aansluiting voor betrouwbare en praktische beeldoverdracht, een full-size HDMI-poort met een vergrendelende schroefdraad en een USB-C-poort voor opladen en tethering via NX Tether. De batterijduur bedraagt ​​tussen de 700 en 770 beelden met het batterijpakket van 36 Wh. Als u onder normale omstandigheden fotografeert, kunt u de levensduur van de batterij verlengen door de Eco-modus te gebruiken. Er zijn dubbele CFE/XQD-slots beschikbaar voor bestandsopname op de Nikon Z9. Ze zijn beide compatibel met CFexpress-kaarten (type B) en XQD-kaarten. Overflow-opslag, back-up of afzonderlijke foto’s en films zijn allemaal mogelijk met deze slots.

 

Alles over video.

De CMOS-sensor is gebouwd voor 4K- en 8K-video en wordt verbeterd door Nikon’s krachtige Expeed 7-beeldverwerkingsengine voor video-opnamen tot 8K/30p. De videospecificaties omvatten 8K/30p-opname en 4K-van-8K, met ProRes 422 HQ-optie, 8K/60p, 12-bit 8K N-Raw en 4K ProRes RAW, interne 10-bit N-Log en HLG-opname, 24-bits audio-opname en 4K-opname is mogelijk tot 120p. 8K-oversampling zorgt voor uitzonderlijke details in 4K24p en 4K30p. Bij 8K/30p kun je maximaal twee uur opnemen, terwijl je “onbeperkt” kunt opnemen bij 8K/30p en 4K/120p, en 10-bits 4:2:2 interne opname en een logkleurprofiel — perfect voor post- productie coloristen.

Extra informatie

Gewicht2 kg
Afmetingen30 × 25 × 25 cm
leveromvang

What's in the box:
Nikon Z9 8K Full Frame Mirrorless Digital Camera BodyRechargeable Li-ion Battery (EN-EL18d)Battery Charger (MH-33)Charging AC Adapter (EH-7p)Battery Chamber Cover (BL-7)USB Cable (UC-E24)HDMI/USB Cable ClipAccessory Shoe Cover (BS-1)Strap (AN-DC24)Body Cap (BF-N1)Rubber Eyecup (DK-33) mh33 charger

levertijd

een week